ONZE WERKWIJZE

Bij Steiger Verhuur Amersfoort huurt u een veilige, goedgekeurde steiger tegen het goedkoopst mogelijke tarief, die bezorgd kan worden op uw locatie.

DE WERKWIJZE BIJ STEIGERVERHUUR AMERSFOORT

Afmelden
Bel pas als u klaar bent met de werkzaamheden op de steiger. De huurperiode stopt per afmelddatum. Voor het afhalen van de steiger nemen wij contact met u op.

Levering
Vaak kan al de volgende dag uw steiger worden geleverd. Let u er op dat de borg vooraf voldaan is op rekeningnummer 625680243 van de ABN AMRO te Hilversum. Als dit niet op tijd lukt is het mogelijk om het bedrag contant te voldoen bij aflevering. Reserveren is ook mogelijk, en zeker aan te raden als u uw steiger op tijd geleverd wilt hebben.

Montage
Montage houdt in dat wij de steiger op de begane grond op een normaal bereikbare plek monteren. Het tarief is € 9,50 per meter werkhoogte. Vanaf 12 meter werkhoogte zijn de montagekosten op aanvraag. Niet inbegrepen is het demonteren van steigers. Wij behouden ons het recht voor om een toeslag in rekening te brengen voor eventuele extra werkzaamheden.

Demontage
De rolsteiger wordt, indien u alleen voor de montage kiest, niet door ons gedemonteerd, dit dient u zelf te doen. Wilt het toch door ons laten verzorgen dan berekenen wij hiervoor € 8,50 per meter werkhoogte. Vanaf 12 meter werkhoogte zijn de demontagekosten op aanvraag.

Huurperiode
Gaat in op de dag van levering tot en met de dag van afmelding, met een minimum van 7 dagen. Heeft u de steiger langer nodig dan kunt dit aangeven, de huurperiode blijft dan doorlopen totdat u de steiger bij ons afmeldt.

Borg
De betaalde borg wordt, na eventueel noodzakelijke verrekeningen, bij beëindiging van de huurperiode teruggestort op uw bank- of gironummer.

Leveringsvoorwaarden        
Onze volledige voorwaarden zijn opvraagbaar via deze link.